PERIOADA DE AMENAJARE STAND:

  • 23.10 - 27.10 2017, intre orele 08.30 – 20:00 pentru standurile amenajate de INDUSTRIA CARNII.RO si cele realizate in regim de amenajare proprie.
  • 25.10 - 27.10.2017 intre orele 8:30-20:00 pentru standurile amenajate cu ROMEXPO

 

ACCES EXPOZANTI IN PERIOADA DE DESFASURARE A EVENIMENTULUI:

  • acces auto si pietonal expozanti: pe toata perioada evenimentului, intre orele 08.30 -18.30, iar pe data de 25.10.2017, intre orele 08:30 - 20.00, pe baza ecusonului de expozant.

 

Demontare stand si eliberare spatii de expunere:
Scoaterea exponatelor din standuri/dezafectarea, se poate face incepand cu 29.10.2017, intre orele 16.00 - 20.00, si in zilele de 30.10.2017 - 31.10.2017 intre orele 08:30-20:00.

NOTA: Expozantii au obligatia de a preda spatiile inchiriate, in aceleasi conditii in care au fost preluate inaintea deschiderii expozitiei (eliberarea resturilor rezultate din dezafectarea standurilor - cutii, ambalaje, pungi etc) fara a deteriora spatiul expozitional.

 

Cum se ajunge la INDAGRA FOOD & CARNEXPO?

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute distanta de cel mai mare aeroport international din Romania, Henri Coanda si la 5 minute distanta de aeroportul international Baneasa.

Puteti ajunge la ROMEXPO folosind urmatoarele mijloace de transport:

  • de la Aeroportul Baneasa cu autobuzele: 131, 301, 335
  • de la Aeroportul Otopeni cu liniile expres: 780, 783
  • cu autoturismul: coordonatele GPS sunt: 44.476234, 26.064972, Adresa: Marasti Blvd, nr. 65-67, Bucuresti
  • de la Gara de Nord cu autobuzele: 105, 205 sau linia expres:780

Mijloace de transport în comun:

  • autobuze: 105, 131, 148,149,205, 261, 304, 330,331,335
  • tramvaie: 41, 42


Mai multe detalii privind mijloacele de transport in comun puteti obtine accesand site-urile: www.ratb.ro si www.metrorex.ro


Profil Expozanti

  • Producatori, importatori si distribuitori de carne si preparate din carne;
  • Traderi de carne si preparate din carne;
  • Crescatori de animale, ferme de porcine, pasari, bovine, ovine, caprine;
  • Procesatori carne;
  • Furnizorii de materii prime, carne, aditivi, condimente;
  • Furnizori de furaje, medicamente, echipamente si tehnologii pentru ferme;
  • Furnizorii de echipamente si utilaje pentru industria carnii;
  • Furnizori de detergenti si utilaje pentru igiena;
  • Principalele lanturi de magazine din retailul modern si traditional;
  • Institutii publice: MADR, APIA, ANSVSA, ANPC, APDRP, ANAR, ambasade, asociatii si patronate de specialitate, institutii bancare si financiare.

 

De ce sa participi?

  • CARNEXPO este una din cele mai eficiente modalitati de promovare a industriei carnii si zootehniei;
  • Atragerea publicului specializat din industria alimentara si informarea consumatorilor privind respectarea normelor de siguranta alimentara in abatoare si fabrici de procesare, precum si promovarea calitatii produselor romanesti.
  • Reunirea tuturor furnizorilor din industria carnii incepand de la furnizorii de materii prime, carne, condimente, membrane, aditivi, pana la furnizorii de utilaje si echipamente pentru abatorizare, transare, procesare, cantarire si ambalare;
  • O mai buna intelegere a pietei de profil prin observarea directa a reactiilor publicului tinta printr-un contact direct cu clientul final si obtinerea unui feedback imediat;
  • La CARNEXPO puteti lua pulsul pietei si beneficia de feedback direct din partea consumatorilor dumneavoastra;
  • Posibilitatea evaluarii ofertei proprii vis-a-vis de ofertele tuturor participantilor la eveniment;
  • Participarea activa la seminariile si workshop-urile organizate pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei;
  • Informarea asupra tendintelor si noutatilor in domeniu;
  • Posibilitatea de organizare a unor demonstratii practice ale functionarii utilajelor si sau serviciilor pe care le promovati;
  • Lansarea sau confirmarea pozitiei pe piata de profil;
  • Participarea la un eveniment unic pe piata din Romania organizat la standarde europene;
  • Consolidarea imaginii companiei si a brand-urilor reprezentate;
  • Studierea pietei si a trend-urilor din industria carnii si zootehnie.