INDAGRA FOOD & CARNEXPO  este cea mai mare expozitie specializata din sud estul Europei, dedicata industriei carnii si domeniilor conexe. Editia din 2017 a expozitiei INDAGRA FOOD & CARNEXPO va avea loc in aceasta toamna, la ROMEXPO, in perioada 25-29 octombrie, si va fi organizata de ROMEXPO in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei si ADDOR EVENTS.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO este cotata pe piata din Romania drept una dintre cele mai reprezentative manifestari din industria alimentara si reprezinta platforma perfecta pentru lansarea si vanzarea de produse, prezentarea inovatiilor din domeniu, stabilirea de noi relatii de afaceri si incheierea de contracte.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO este un bun prilej, pentru expozanti si vizitatori, inclusiv pentru buyerii de carne si mezeluri, sa regaseasca si sa compare intr-un singur loc, o larga varietate de produse. Expozantii si vizitatorii vor gasi aici cele mai noi si mai avantajoase oferte din industria carnii si vor avea ocazia sa afle cele mai importante tendinte care modeleaza piata de profil.

Targul s-a dovedit a fi un eveniment de amploare axat in exclusivitate pe promovarea segmentelor de baza din industria carnii, incepand de la cresterea si nutritia animalelor, abatorizare, procesare, materii prime, echipamente, utilaje si nu in ultimul rand, retail. Importanti factori de decizie din sectorul alimentar, atat din mediul privat, cat si din partea autoritatilor, se vor strange la aceeasi masa de discutii cu scopul de a cauta si gasi solutii eficiente pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta astazi industria carnii. De asemenea, reprezentatii celor mai importante asociatii de profil din tara si din Europa, alaturi de cercetatori renumiti la nivel international si jucatori activi din industria locala a carnii, vor dezbate teme de maxim interes, stabilind in acelasi timp obiectivele si pasii importanti de urmat, pentru dezvoltarea sanatoasa si durabila a industriei alimentare romanesti.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO  este punctul de intalnire al ideilor, tendintelor si tehnologiei de ultima generatie, un cumul valoros de informatii pentru industria carnii si toti cei care activeaza in acest sector.

In aceeasi perioada cu INDAGRA FOOD-CARNEXPO 2017, vor avea loc alte 2 evenimente care au tematici complementare: 

  • INDAGRA – Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei
  • EXPO DRINK & WINE – Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice.